LS az LG ipari automatizálás új neve

Az LG ipari automatizálás divíziója megújult és immár LS néven van jelen. Az LS Industrial Systems az egyik vezető globális ipari automatizálás készülékeket gyártó cég egyike, mely szinte a Föld minden pontján rendelkezik értékesítési hálózattal. Termékei megjelenésükben és technikai kialakításukban tükrözik a megbízhatóságot és minőséget. Palettájukon megtalálhatóak az egyszerű fordulatszám szabályzáshoz szükséges frekvenciaváltóktól, a mágneskapcsolókon, kismegszakítókon keresztül a bonyolult SCADA rendszerekig az automatizálás szinte minden eleme.
lsis_logo.png
inverterfamily.png

LS Frekvenciaváltó

Kínálatunkban megtalálhatóak az egyszerű fordulatszám szabályzáshoz szükséges frekvenciaváltóktól a bonyolult jel visszacsatolt megoldásokig szinte minden verzió. Az LS ipari rendszerek ága 450kW-ig kínál frekvenciaváltókat, mely nagyjából lefedi az átlagos felhasználási teljesítmény határokat.
servofamily.png

LS Szervo

A felhasználó-orientált  XGT XDL-XML szervósorozat teljes körű megoldást nyújt az Ön számára. Az LS átfogó szervó termékcsoporttal rendelkezik, melynek révén mindig elérheti az optimális megoldást az Ön rendszereihez meghajtók és alkalmazások terén egyaránt. Nagy teljesítményű, precíz és gyors vektorvezérlésű szervórendszereivel felhasználóbarát és költséghatékony.
lagyinditofamily.png

LS Lágyindító

A lágyindító csökkenti az elektromos és mechanikus motorfeszültséget a bekapcsolási áram szabályozásával és ennek révén sokkal csendesebb és biztonságosabb módon indítja el a motort. Ezen felül folyamatosan figyeli a motor állapotát és védi azt.
plcfamily.png

LS PLC

Az LS sokrétű megoldást kínál ipari vezérlési feladatok megoldására a programozható logikai vezérlők területén. Ezek a PLC-k széles körben terjedtek el az ipar minden területén és ennek köszönhetően már Magyarországon is jól csengő névvé vált a gyártók és gyárak alkalmazottjaik között. (régebbi néven: LG PLC, IMO PLC) 
forgojeladofamily.png

LS Forgó jeladó

Az LSIS kínálatában szereplő LS Mecapion gyártmányú H40-es inkrementális forgójeladó tökéletes választás lehet bármilyen alkalmazáshoz. A forgó jeladó 1024-es felbontással rendelkezik, többféle fázisú line driver kimenetekkel. Működésében a csőtengelyes kivitelnek köszönhetően nincs szükség külön kuplungra a jeladó és a forgást végző eszköz közé, az esetleges ütéseket az inkrementális forgójeladó speciális rögzítése kiegyenlíti.
hmifamily.png

LS Érintőképernyő

Ahhoz, hogy az ön vezérlése komplett legyen, az LS több méretben és kialakításban gyárt HMI-ket vagy más néven vezérlő kijelzőket. Kezdve a kisméretű egyszínű vezérlőtől a nagyméretű színes érintőképernyőkig. A nagyobb méretű HMI típusok Windows embeded operáció rendszerrel vannak ellátva, mely nagy segítséget nyújthat az egyszerűbb programozáshoz.
magneskapcoslofamily.png

LS Mágneskapcsoló

Az LS által forgalmazott META MEC mágneskapcsolók teljes választékban már nem csak 3-pólusú, hanem egyaránt 4-pólusó verzióban is megtalálhatóak egészen 800 A-ig. A mini mágneskapcsolók különféle kapcsolókat és kiegészítőket is biztosítanak.
Alkalmasak vezérlésekhez, védelmi funkció betöltésére is. Helytakarékos, rugalmas, kényelmes és könnyen beköthető, beszerelhető a különböző kiegészítők révén.
kismegszakitofamily.png

LS Kismegszakító

Az LS repertoárját színesíti az alacsony feszültségű MCB és RCCB kismegszakító. Ideálisak az áramkörök védelmére ipari, kereskedelmi és lakossági szektorban egyaránt, az alábbi funkciókat biztosítva: rövidzárlat és túláram elleni védelem, szigetelés, közvetlen emberi érintés elleni védelem.
motorinditofamily.png

LS Motorindító

Az LS Meta-MEC MMS (Manual Motor Starters) motorindító alkalmas egészen 45kW-os háromfázisú indukciós motorok kapcsolására és védelmére egyaránt. A csatlakoztatott motorok névleges terhelése elérheti akár a 100 A-t is. A motorindító különböző funkciókat is tartalmaz és kompakt kialakítással rendelkezik.

Kapcsolat

Elérhetőségeink:

info@pannonmatics.com
Mobil: +36 70 324 0999

Nyitva tartás:

H-P: 7:30 - 16:00  

Keresés