LG Frekvenciaváltó

ic5.png

LS iC5 frekvenciaváltó

Az LG termékkínálatában ez a frekvenciaváltó típus oldja meg a már hagyományossá vált 2,2kW -ig tartó egyfázisú inverter szerepét. Tudása révén szinte minden alkalmazáshoz megfelelő, mely ebbe a kategóriába esik.
ie5.png

LS iE5 frekvenciaváltó

Az LG frekvenciaváltói közül a legkisebb méretű és teljesítményű típus az LG iE5 inverter. Ez a fordulatszám szabályzó egység tipikusan kis erő igényű hajtásokhoz lett kifejlesztve, ennek köszönheti kis méretét, és egyszerű kezelhetőségét.
ig5a.png

LS iG5A frekvenciaváltó

Minden ipari alkalmazáshoz megfelelő robusztus, megbízható frekvenciaváltó az LG ipari automatizálási részlegétől. Talán ez az egyik legtöbbet eladott termékük, köszönhetően a műszakilag jól átgondolt és igen kedvező ár/érték arányú gyártási költség optimalizálásnak.
ip5a.png

LS iP5A frekvenciaváltó

Az LG iP5A típusú frekvenciaváltója képviseli a szivattyú és ventilátor hajtásokhoz ideális villanymotor fordulatszám szabályzó berendezését. Ez a készülék több olyan speciális funkciót tartalmaz, mely kimondottan az ilyen típusú alkalmazásokhoz lett kifejlesztve.
is7.png

LS iS7 frekvenciaváltó

Az iS7 frekvenciaváltó az LG egy újabb és egyben legnagyobb tudású frekvenciaváltója. Képes mindenfajta feladat végrehajtásra kezdve az egyszerű vezérléstől egészen az összetett logikai vezérlést igénylő rendszermegoldásig. Ez a típus tartalmazza mindazon megoldásokat amit a mai kor megkíván egy frekvenciaváltótól.
s100.png

LS S100 frekvenciaváltó

Az S100-es frekvenciaváltóban az erő, a magas teljesítmény kompakt mérettel párosul. A nagy teljesítményű érzékelő vezérlő, különféle felhasználóbarát funkcióival még több értéket biztosít ügyfeleink számára, megbízható teljesítménnyel.

LS Frekvenciaváltók

Az LG (Ls Is - LS Industrial Systems) széles választékban kínál frekvenciaváltókat ügyfeleink részére.

Az LG ipari automatizálási divíziója az egyik vezető globális frekvenciaváltó gyártó cég, mely szinte a Föld minden pontján rendelkezik értékesítési hálózattal. Termékei megjelenésükben és technikai kialakításukban tükrözik a megbízhatóságot és minőséget. Palettájukon megtalálhatóak az egyszerű fordulatszám szabályzáshoz szükséges frekvenciaváltóktól a bonyolult jel visszacsatolt megoldásokig szinte minden verziója.
Megpróbálunk egy kis segítséget nyújtani a frekvenciaváltók összehasonlításával a kiválasztásánál.

A frekvenciaváltók egyes típusai rendelkezésre állnak 1 / 3 Fázis 230V és 3 / 3 Fázis 400V-on egyaránt így szélesítve a felhasználhatóságot.

Természetesen az inverterekhez több fajta kiegészítő egység is rendelkezésre áll, mely tovább bővíti az alkalmazási területek és kihasználhatóságuk határait. A frekvenciaváltók kiegészítői között megtalálhatóak a fékezőegységek, fékellenállások, kommunikációs kártyák, stb.


Amennyiben további kérdése lenne a frekvenciaváltókkal kapcsolatban,
kérem forduljon hozzánk bizalommal.

ls_inverters_2.png
Az LS ipari rendszerek ága 450kW-ig kínál frekvenciaváltókat, mely nagyjából lefedi az átlagos felhasználási teljesítmény határokat. 

A frekvenciaváltók típusainak kialakítása a mérnöki és felhasználói szemmel egyaránt az ésszerűségen alapszik. Ezért az alkalmazások többségénél elég csak 1 vagy maximum 2 fajta frekvenciaváltó típust használni. Ezáltal könnyebé téve a programozással és más műszaki megoldásokkal kapcsolatosan felmerülő problémák megoldását.

Ahogy a táblázatból is látszódik, frekvenciaváltó típusaink teljesítményben és tudásban is fedik egymást, ezzel is bővítve a választási lehetőséget, hogy az ön alkalmazásához a legmegfelelőbbet tudjuk ajánlani.

 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum. Pellentesque ultrices ultrices sapien, nec tincidunt nunc posuere ut. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam scelerisque tristique dolor vitae tincidunt. Aenean quis massa uada mi elementum elementum. Nec sapien convallis vulputate rhoncus vel dui.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum. Pellentesque ultrices ultrices sapien, nec tincidunt nunc posuere ut. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam scelerisque tristique dolor vitae tincidunt. Aenean quis massa uada mi elementum elementum. Nec sapien convallis vulputate rhoncus vel dui.

Kapcsolat

Elérhetőségek:

Pannonmatics Zrt.
Székhelye: 9222 Hegyeshalom, Liget utca 25.
Képviselője: Somogyi Tamás
Mobil: +36 30 356 4440, (munkanapokon 8-16 óráig hívható)
Elektronikus elérhetőség: info@pannonmatics.com
Adószám: 25827651-2-08

Keresés